Sebastian: „Cam așa arată ‘sufletul’ HoReCa în Cluj în iarna asta. E melancolic, nostalgic, dar creativ și nu moare, cam ca și vitrina acestui local din P-ța Unirii”

Un restaurant din Piața Unirii, Cluj, duce dorul clienților. Pe geamul exterior, patronul de la 25th) downtown flavours a pus o fotografie mare cu clienți.

Sebastian Florian: “Ăștia puteam fi noi …”. Cam așa arată ‘sufletul’ HoReCa în Cluj în iarna asta și cu siguranță nu numai sufletul lor, ci și al nostru. E melancolic, nostalgic, dar creativ și nu moare, cam ca și vitrina acestui local din P-ța Unirii. Adaug și eu: “Ne vedem la primăvară, după vaccinare!” 🥳
Sebastian: „Cam așa arată 'sufletul' HoReCa în Cluj în iarna asta. E melancolic, nostalgic, dar creativ și nu moare, cam ca și vitrina acestui local din P-ța Unirii” 1

Diana G.: Da, e frustrant. Nu doar pentru Horeca, ci și pentru noi. Prin 15 decembrie am fost la pas prin Cluj, venise frate-meu la noi și voiam să mergem să mâncăm undeva, nu zic de Rehedy care nu are terasă și era clar închis, sau Bricks, unde mie îmi place foarte mult, tot închis și dezolant, dar Bulgakof, alt loc super, și care are totuși terasă, era închis.

Eu cred că în curând lucrurile astea se vor schimba, pentru că oamenii iubesc niște locuri și toți înțeleg că putem face eforturi ca să continuăm, cu toate măsurile de siguranță impuse.