Foto Cluj. Trabant de zăpadă la Jucu, în loc de om de zăpadă

Updated on ianuarie 14, 2021 Un tânăr din localitatea Vișea, în comuna Jucu din județul Cluj, și-a demonstrat pasiunea pentru mașina sa, un Trabant cumpărat recent. El a făcut o replică din zăpadă a mașinii, în curtea casei.

Lacy Bucur spune că a lucrat câteva ore bune împreună cu fratele său, Csongor, iar rezultatul este pe măsură: un Trabant din zăpadă cum nu prea s-a mai văzut, scrie gherlainfo.ro.

Foto Cluj. Trabant de zăpadă la Jucu, în loc de om de zăpadă 1 Foto Cluj. Trabant de zăpadă la Jucu, în loc de om de zăpadă 2

În gospodăria din Vișea, construcțiile din zăpadă nu sunt o premieră. În urmă cu doi ani, cei doi frați au profitat de materia primă din belșug și au ridicat un om de zăpadă uriaș, de aproape 2,50 metri.

Foto Cluj. Trabant de zăpadă la Jucu, în loc de om de zăpadă 3

Povestea Trabantului

„În 2017 am renovat o casă la cineva din Cluj. Omul mi-a arătat un Trabant pe care-l avea în curte și am zis pe loc că eu îmi doresc mașina aceea. Proprietarul mai avea permisul auto valabil încă doi ani și a zis că nu o vinde. Ca să-l conving, i-am plătit un avans și i-am zis că vin peste 2 ani după Trabant. Așa l-am convins, iar în 2019 am fost la om, am cumpărat mașina și am adus-o acasă”, a povestit tânărul.

Foto Cluj. Trabant de zăpadă la Jucu, în loc de om de zăpadă 4

„Mașina are 48 de ani și merge bine. Ce mai mare senzație e când mă duc cu ea la ITP, mai mult stau acolo pentru poze decât pentru inspecție!”

Acum, trabantul de zăpadă are șanse mari să devină atracție locală la Vișea, mai ales că în zilele următoare se anunță ger, care va conserva bine lucrarea.

error: Content is protected !!