CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali după ce a spus că ”celelalte echipe n-au inteligență”

Updated on ianuarie 14, 2021 Celelalte echipe n-au mers în cantonament extern pentru că ”n-au inteligență” spune patronul celor de la FCSB, echipă care riscă o posibilă carantinare după revenirea din cantonamentul din Turcia.

Oficialul celor de la CFR Cluj, Marius Bilașco, i-a oferit o replică patronului FCSB.

CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali după ce a spus că ”celelalte echipe n-au inteligență” 1

”Noi am respectat legea, ne-am antrenat în noroi, am mutat antrenamente în sală. Asta nu înseamnă că suntem proști, c-am văzut că domnul Gigi Becali a zis asta despre cei care n-au plecat în cantonament”, a declarat Marius Bilașco, citat de digisport.ro.

Oficialul campioanei a transmis că CFR Cluj a încercat să organizeze un cantonament în Turcia sau în Spania, dar a renunțat după discuții cu reprezentanții DSP.

”Noi am dat avans pentru un cantonament în Turcia, am dat vreo 15.000 de euro, bani pe care i-am pierdut. Nu ne-am mai dus pentru că am vorbit cu cei de la DSP și ne-au spus că vom intra în carantină la întoarcerea în România.

Apoi ne-am orientat spre Spania, țară care nu era în zona galbenă în decembrie, dar acum este. Din nou, după discuții cu DSP, am fost sfătuiți să luăm în calcul că situația se poate schimba de la o zi la alta și să intri în carantină”, a declarat Marius Bilașco.

FCSB va reveni din Antalya joi, în jurul orei 14:00, și, pe aeroport, se va lua decizia finală în privința carantinării.

error: Content is protected !!