Ministrul Vlad Voiculescu: 104.000 de lei, atât ceruse Clujul pentru campania de vaccinare. Mă îndoiesc că aceasta e o sumă de care să se poticnească un oraș de calibrul Clujului

Updated on ianuarie 12, 2021 Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a comentat declarațiile date de primarul Emil Boc în legătură cu banii pentru centrele de vaccinare.

„M-am uitat peste cifre, la bugetul solicitat de Cluj când încă premier mai era domnul Orban. Atunci doamna vicepremier, Raluca Turcan, a invocat pentru Cluj suma de 104.000 de lei.

Ministrul Vlad Voiculescu: 104.000 de lei, atât ceruse Clujul pentru campania de vaccinare. Mă îndoiesc că aceasta e o sumă de care să se poticnească un oraș de calibrul Clujului 1

Atât s-a solicitat pentru Cluj. Mă îndoiesc că 104.000 de lei e o sumă de care să se poticnească un oraș de calibrul Clujului”, a comentat Vlad Voiculescu, citat de g4media.ro.

„Costurilor de amenajre și operare a centrelor de vaccinare nu presupun mare lucru. E vorba de frigidere, paravane, chiuvete, nimic spectaculos. Nu am cerut nimănui să construiască săli de sport sau cămine culturale pentru vaccinare. Plus că o parte din costurile de amenajare pot fi cerute de la nivel central, prin Ministerul Dezvoltării sau alte entități ale Guvernului”, a mai spus acesta.

Ministrul Sănătății a mai adăugat că dorește să creadă că e vorba doar de o neînțelegere și că în principiu nu ar trebui să fie o problemă în privința organizării și amenajării acestor centre de vaccinare, mai cu seamă că Ministerul Sănătății se angajează să suporte costurile pentru personalul medical, inclusiv costurile pentru stimulentele acordate medicilor de familie, suma ridicându-se la circa 1,4 miliarde de lei.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, consideră că atacul lansat de unii lideri PNL la adresa sa are doar un scop politic „intern”, pe care nu-și permite el să-l comenteze. „Sunt declarații politice care au de-a face cu politica internă de partid și nu vreau eu să comentez.

Am mai spus, dacă există critică constructivă, mă bucur să ascult și să lucrez alături de oricine, dar altfel, nu mă privește”, a comentat Voiculescu luni seara, la Antena3.

error: Content is protected !!