Cluj: Accident pe Calea Baciului. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu strada Jupiter

Updated on ianuarie 9, 2021 Două mașini s-au lovit aseară pe Calea Baciului. Ieșirea celor din cartier spre oraș a devenit extrem de dificilă de când drumul a fost lărgit la 4 benzi.

Mulți cer ca în zonă să fie instalat un semafor, iar autoritățile spun că la acea intersecție se va face un sens giratoriu, odată cu construirea magazinului Kaufland.

Cluj: Accident pe Calea Baciului. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu strada Jupiter 1 Cluj: Accident pe Calea Baciului. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu strada Jupiter 2 Cluj: Accident pe Calea Baciului. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu strada Jupiter 3
(Foto Info Trafic Cluj)

”De cand sunt 4 benzi, accidentele acestea se vor tine in lant la iesirea din acest cartier, un pic de neatentie si intra in coliziune cu “avioanele” lansate in decolare de pe aeroportul Petrom-Napolact Baciu”, a spus un clujean pe grupul Info Trafic Cluj.

„Ala cu bmw ma blituit pe langa petrom ca mrrgeam cu vreo 60 pe b2si foarte nervos ma depasit pe b1 si departe o ajuns”, a spus un alt clujean.

„Foarte multi cred ca dupa Petrom, gata, au iesit din localitate si poti sa-i dai bice, si aia e…”

„Normal, doar de multe ori unii cum au trecut de trecerea de pietoni de dupa Petrom incep o accelerare continua care pe multi soferi mai putini experimentati ii duce in eroare, nu masoara bine viteza celuilalt si cred ca mai pot iesi. Deja ajung la iesirea din cartier cu viteze mult peste cele legale… da, categoric vina este a celui care a iesit in fata BMW-lui dar problema aici este un pic mai complexa”, au mai spus alții.

error: Content is protected !!