Universitatea Cluj transferă din Liga 1. Primul jucător adus în această iarnă

Updated on ianuarie 8, 2021 Universitatea Cluj a făcut primul transfer în această pauză competițională, Ntonalnto Atska de la Politehnica Iași.

„În vârstă de 23 de ani, Ntonalnto Atska a făcut primii pași în fotbal la echipa greacă AO Simantron, după care a trecut la Ethnikos Filippiadas.

Universitatea Cluj transferă din Liga 1. Primul jucător adus în această iarnă 1

În vara anului 2017, noul jucător al Universității a avut primul contact cu fotbalul profesionist, prin transferul la AE Karaiskakis, echipă din al doilea eșalon fotbalistic grecesc. El a schimbat după un an țara și a ajuns la KF Luftëtari, în Albania. Pentru „bluzinjtë”, Ntonalnto a bifat 41 de apariții în campionatul intern pe parcursul a două sezoane. A înscris un gol și a contribuit decisiv la alte două reușite. În stagiunea 2018-2019, acesta a debutat și în competițiile europene, în remiza de pe teren propriu a albanezilor, 3-3 cu Entspils, meci din primul tur din preliminariile Europa League.

Înaintea startului actualei ediții de campionat, Ntonalnto Atska a făcut un pas în cariera sa și a ajuns în România, la Politehnica Iași. A strâns opt prezențe în Liga 1 pentru alb-albaștrii.

Îi urăm bun-venit și să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite, aici, la FC Universitatea Cluj! Mult succes la ”U”, Ntonalnto Atska!”, au transmis cei de la U Cluj.

error: Content is protected !!