Cluj. Emil Boc a anunțat când se va vaccina anti-COVID-19. „Sper să o facă cât mai mulți clujeni”

Updated on decembrie 30, 2020 Primarul Emil Boc a declarat că se va vaccina la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când se va putea înscrie pe listă. Edilul le recomandă și clujenilor să facă acest lucru, deoarece vaccinul este „cheia spre revenirea la normalitate”:

„Categoric da, mă voi vaccina, cam pe la sfârșitul lunii ianuarie când îmi va veni rândul. Când se va deschide această categorie, mă voi înscrie imediat pe listă și mă voi vaccina. Sper să o facă cât mai mulți clujeni.

Cluj. Emil Boc a anunțat când se va vaccina anti-COVID-19. „Sper să o facă cât mai mulți clujeni” 1

Așa cum se știe, vaccinarea este voluntară, nu este obligatorie, dar va fi cheia pentru a reveni spre normalitate. Cu cât vom aveam mai multe persoane vaccinate, cu atât vom reveni mai repede la o stare de normalitate apropiată de cea pe care am avut-o.

Oricum va mai dura până vom reveni la ce a fost, dar pentru a reveni la lucrurile cu care eram familiarizați înainte va trebui să facem acest vaccin”, a declarat Emil Boc, citat de Monitorul de Cluj.

Centrele de vaccinare sunt pregătite, iar de la începutul lunii ianuarie va începe prima etapă de vaccinare, a medicilor, după care vor urma persoanele vulnerabile, iar ulterior funcționarii publici din Cluj.

error: Content is protected !!