Pleacă Billel Omrani de la CFR Cluj? Atacantul refuză prelungirea contractului

Updated on decembrie 29, 2020 Billel Omrani refuză să mai vină la echipă, potrivit informațiilor obținute de Fanatik.ro.

Francezul va intra în ultimele șase luni de contract în luna ianuarie și nu este dispus să își prelungească înțelegerea cu gruparea din Gruia.

Pleacă Billel Omrani de la CFR Cluj? Atacantul refuză prelungirea contractului 1

CFR Cluj este dispusă să îl vândă pe francez, însă acesta pare a fi decis să își forțeze o plecare gratuită de la gruparea ardeleană.

Atacantul venit la CFR Cluj în 2016 vrea să plece din Gruia și este hotărât să refuze orice fel de propunere din partea conducerii echipei campioane, spun cei de la fanatik.ro.

El nu ia în calcul să se mai prezinte la echipă și de abia așteaptă să obțină un angajament la un alt club. În aceste condiții, oficialii din Ardeal au decis să îl trimită la echipa a doua.

Ardelenii au decis meargă cu toată convingerea pe strategia de a-l vinde pe francez în această iarnă. Deși cota sa de piață este de patru ori mai mare, clujenii ar accepta și o ofertă de 500.000 de euro pentru Omrani.

În cazul în care nu se va găsi un club dispus să plătească atât pentru a se bucura de serviciile atacantului încă din această iarnă, francezul își va petrece restul experienței la Cluj evoluând pentru echipa a doua.

error: Content is protected !!