Ce spune primarul Emil Boc despre intrarea AUR în Parlament: “Paradoxal, eu nu am fost super surprins de intrarea AUR în Parlament, pentru că am trăit fenomenul în stradă”

Updated on decembrie 10, 2020 Primarul Emil Boc a comentat intrarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în Parlament. Edilul spune că nu a fost surprins de scorul obținut de partid și a observat acest trend în stradă, când se afla în campanie.

“Paradoxal, eu nu am fost super surprins de intrarea AUR în Parlament, pentru că am trăit fenomenul în stradă, în campania electorală. Chiar pot să vă spun că am câștigat chiar un pariu, cu un prieten al meu, că AUR intră în parlament.

Ce spune primarul Emil Boc despre intrarea AUR în Parlament: "Paradoxal, eu nu am fost super surprins de intrarea AUR în Parlament, pentru că am trăit fenomenul în stradă” 1

Vă dau două exemple: în Gheorgheni, am întâlnit pe stradă împărţind pliante un domn care mi-a spus aşa “Domnu’ Boc, v-am votat la locale, da amu’ votăm cu AURu. Cine dumnezeu e AUR? Habar n-aveam. M-am făcut că ştiu. Şi altcineva, în zona Gării, eu cu aceeaşi pleacă, şi un alt domn îmi zice: Nu, nu. Că eu i-am zis fetei mele din Italia să asculte de mine şi să voteze cu AURu.

Eu respect opţiunea cetăţenilor, trebuie să vedem fundamentul. pentru că nu e totuna să intri în Parlament cu 10% fără să exişti, nu e un lucru… am 20 de ani şi de politică şi nu mi-a fost dat să văd aşa ceva”, a declarat Emil Boc la Napoca Live.

Rezultate alegeri parlamentare 2020:

CAMERA DEPUTAȚILOR

PSD – 28,9%

PNL – 25,19%

USR-PLUS – 15,37%

AUR – 9,08%

UDMR – 5,74%

PMP – 4,82%

PRO ROMÂNIA – 4,09%

SENAT

PSD – 29,32%

PNL – 25,58%

USR-PLUS – 15,86%

AUR – 9,17%

UDMR – 5,59%

PMP – 4,93%

error: Content is protected !!