Video Cluj. Emil Boc, după vot: „Am votat cu partidul care arată respect și susținere proiectelor Clujului”. Alte declarații

Updated on decembrie 6, 2020 Primarul Emil Boc a votat astăzi la Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”, din cartierul Zorilor. Edilul a venit la urne însoţit de soţia sa, Oana.

Am votat. Totul merge bine, repede, în siguranță, nu este risc de contaminare. Îi invit pe clujeni să vină la vot pentru că este o datorie civică. Fără prezența noastră, democrația este mai slabă.

Video Cluj. Emil Boc, după vot: „Am votat cu partidul care arată respect și susținere proiectelor Clujului”. Alte declarații 1

În privința votului, am votat cu „partidul locurilor de muncă”, cu „partidul împotriva sărăciei”, cu „partidul investițiilor și al fondurilor europene”.

De asemenea, am votat cu partidul care arată respect și susținere proiectelor Clujului. Că este vorba despre centura metropolitană sau Autostrada Transilvania, de metrou sau de Spitalul Monobloc de Copii, de trenul metropolitan sau pasajul de la Tăietura Turcului, am votat ca aceste proiecte să devină realitate, am votat pentru ca în continuare să avem la Cluj un puternic centru de inovare și I.T.

Aceste lucruri vor fi posibile dacă astăzi, în primul rând,  românii vor merge la vot.

Pot să vă spun că, din fericire, rata de infectare pe municipiul Cluj Napoca este în scădere, a coborât sub 7 la mie, începând de ieri. Sperăm să continue acest trend descrescător pentru că acest lucru ne va permite să continuăm activitatea economică, să ne protejăm sănătatea și încet dar sigur să revenim la normalitate”, a declarat primarul.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!