Edi Iordănescu a fost instalat la CFR: „ Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă foarte bună, calendarul e extrem de încărcat”

Updated on decembrie 5, 2020 CFR Cluj l-a prezentat oficial pe noul antrenor al echipei, Edi Iordănescu. Acesta se află la al doilea mandat la Cluj, după ce în primul a fost dat afară după 3 luni.

Edi Iordănescu a mai fost antrenorul echipei CFR Cluj între 13 iunie şi 26 iulie 2018. Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor).

Edi Iordănescu a fost instalat la CFR: „ Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă foarte bună, calendarul e extrem de încărcat” 1

”Mă bucur să fiu din nou aici. Mulţumesc patronatului şi conducerii pentru încrederea arătată. A mai fost un episod acum doi ani şi ceva care s-a terminat mai repede decât ar fi fost normal. Cu toate astea am rămas şi cu lucruri foarte bune şi, nu în ultimul rând, cu un trofeu frumos, primul trofeu pentru mine, de altfel, şi cu o experienţă pe care eu am luat-o constructivă.

Am învăţat ca şi din astfel de moment, mai puţin fericite, să ştiu să aleg ce e mai bun. A fost pentru mine singura oară când un club mi-a acceptat unilateral contractul (rezilierea, n. red.), a fost o dezamăgire, m-a afectat, dar am făcut un pas în spate, am mers la un alt club, unde mi s-au oferit suport şi încredere şi acolo am reuşit un proiect istoric, pentru că a fost o performanţă istorică pentru oraş şi pentru club. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să îşi continue traiectoria ascendentă”, a spus Iordănescu, citat de agerpres.ro.

Tehnicianul spune că echipa nu traversează un moment bun din punct de vedere sportiv.

”Este un moment extrem de delicat, sunt multe motivele pentru care subliniez acest aspect. Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă foarte bună, calendarul e extrem de încărcat, sunt cinci jocuri în 18 zile şi foarte puţin timp la dispoziţie.

E adevărat că orice antrenor ar prefera ca în pauza competiţională să fie un moment în care să preia o echipă, dar mi-am asumat toate aceste lucruri. Vin cu entuziasm, vin cu energie, vin după un antrenor pe care îl respect şi îl apreciez deosebit de mult, Dan Petrescu, un antrenor care pentru noi cei tineri poate să fie în orice moment un exemplu.

Sunt sigur că a avut tot sprijinul patronatului şi toate condiţiile necesare pentru performanţă şi a realizat-o”, a mai spus tehnicianul.

error: Content is protected !!