Emil Boc: Miza alegerilor sunt cele 80 de miliarde de euro pentru dezvoltarea României. Nu-i dați pe mâna PSD-ului, pentru că au arătat ce pot face cu banii!

Updated on decembrie 3, 2020 Miza alegerilor locale o reprezintă dezvoltarea României și cele 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, este de părere primarul Emil Boc.

„Nu e o guvernare pentru patru ani, este o guvernare pentru 80 de miliarde de euro. Gândiți-vă că această șansă n-o s-o mai avem în istorie pentru foarte multă vreme și nici nu se întrevedea acum un an că România o să aibă o asemenea oportunitate.

Emil Boc: Miza alegerilor

Din tot răul ăsta al pandemiei a ieșit și ceva bun: faptul că s-a renunțat temporar la marja de deficit de 3%, faptul că, pentru prima dată, UE se împrumută în numele țărilor membre pentru a da șansa la dezvoltare și modernizare.

Iar românii să plece ca turiști, dar să rămână acasă, să trăiască din salarii decente, cu o educație și o calitate a vieții la fel ca în Europa. Despre asta e vorba în următorii patru ani și, de fapt, în următorii șapte ani, cât țin acești bani de la UE – 80 de miliarde de euro”, a declarat primarul din Cluj-Napoca, pentru B1 TV.

Boc i-a îndemnat apoi pe români să nu lase acești bani pe mâna PSD, deoarece social-democrații au demonstrat de ce sunt în stare:

„Nu-i dați pe mâna PSD-ului, pentru că au arătat ce pot face cu banii. Nu lăsați PSD-ul să vină la putere, pentru că atunci vom pierde acești bani europeni. Uitați-vă ce se întâmplă în Ungaria și în Polonia. Aceste țări nu se califică pentru banii europeni dacă nu susțin statul de drept. În România avem oaia neagră, ea este PSD-ul! A demonstrat-o cât a fost la guvernare”.

error: Content is protected !!