Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj?! Mutu ar lua un salariu de cinci ori mai mare la CFR

Updated on decembrie 1, 2020 Adrian Mutu ar avea prima șansă să fie numit antrenor la CFR Cluj! Este favoritul patronului Neluțu Varga.

Basarab Panduru, citat de Telekom: ”Ce cred eu personal, este că Mutu va fi antrenor la CFR. Acesta este feeling-ul meu. Dar, atenţie! Este antrenorul de la U21, a zis că nu mai pleacă decât la Fiorentina, deci am nişte semne de întrebare. Din ce am citit, din ce am auzit, acesta este feeling-ul meu” .

Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj?! Mutu ar lua un salariu de cinci ori mai mare la CFR 1

Lui Adrian Mutu i s-a prelungit automat contractul cu FRF în momentul în care România U21 s-a calificat la EURO 2021, anunţ făcut luni de preşedintele FRF Răzvan Burleanu. Ce nu a spus oficialul FRF este că pentru o despărţire, Mutu trebuie să plătească o clauză de reziliere de 50.000 de euro. Sumă pe care ar fi primit-o şi el în cazul în care era dat afară, anunță Digi Sport.

Cel mai probabil, banii i-ar plăti CFR Cluj şi la prima vedere nu este o sumă importantă, mai ales că salariul viitorului antrenor al ardelenilor va fi mai mic decât lua Dan Petrescu.

Mutu ar lua un salariu de cinci ori mai mare la CFR
“Bursucul” primea 400.000 de euro pe an şi avea bonusuri care îi puteau aduce un venit total de 1,2 milioane de euro pe sezon. Mutu lua la federaţie 4.000 de euro, iar la Cluj ar primi 20.000 de euro.

Totuşi, chiar dacă Adrian Mutu este favoritul lui Neluţu Varga, cu care are o relaţie de prietenie, instalarea sa are mulţi opozanţi la club. Iar lui Adrian nu-i va fi uşor să colaboreze cu persoane care nu-l vor la echipă din cauza lipsei de experienţă ca antrenor.

error: Content is protected !!