Cluj: Dezastru evitat! O cabană a fost mistuită de foc în localitatea Vânători-Poic. După ce au stins flăcările pompierii au găsit două butelii de gaz în casă, cât timp aceasta ardea

Pompierii din Huedin au intervenit pe parcursul nopții pentru a stinge flăcările, care au cuprins o cabană situată în zona localității Vânători-Poic, comuna Ciucea.

Intervenția putea avea urmări tragice. După lichidarea flăcărilor pompierii au găsit două butelii de gaz care erau înăuntrul casei, cât timp aceasta a ars.

Cluj: Dezastru evitat! O cabană a fost mistuită de foc în localitatea Vânători-Poic. După ce au stins flăcările pompierii au găsit două butelii de gaz în casă, cât timp aceasta ardea 1

Alerta a fost primită în jurul orei 2.00, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale pentru stingerea incendiilor.

În momentul sosirii la locul evenimentului, cabana, construită pe structură din lemn, era cuprinsă în totalitate de flăcări, respectiv parterul cu o suprafață de circa 120mp și mansarda acesteia.

Operațiunile de stingere a incendiului și de înlăturare a efectelor negative au durat aproximativ 2 ore, fiind limitată propagarea flăcărilor la anexele din apropierea cabanei.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la focul din șemineu lăsat nesupravegheat, au transmis cei de la ISU.