Cluj: Hotelul Alpin din Băișoara a fost scos la vânzare la preț redus.

Updated on noiembrie 25, 2020 Hotelul Alpin din stațiunea Muntele Băișorii a fost scos la vânzare la un preț de 930.000 de euro, redus de la 1,15 milioane.

Omul de afaceri Augustin Baciu deține 84% din pachetul majoritar de acțiuni al SC Turism Ariesul SA, care cuprinde printre altele Hotelul Alpin în Muntele Băișorii, Cabana Cheile Turzii, baza de tratament Ariesul din Turda și Hotelul Stejeriș de 3 stele situat pe drumul national Cluj-Alba Iulia.

Cluj: Hotelul Alpin din Băișoara a fost scos la vânzare la preț redus. 1

Situat la o altitudine de 1.385 m, Alpin are 78 de camere, cu băi proprii și balcoane individuale. Hotelul este dispus pe opt niveluri, având șase etaje și o suprafață utilă de 3.216 mp, cu terenul aferent unității turistice pe o suprafață de 3.150 mp, informează Ziua de Cluj. 

Alpin este situat la o altitudine de 1.385 m, în centrul staţiunii Muntele Băişorii, aproape de pârtia principală de schi din zonă.

Încă de acum 10 ani hotelierul clujean anunța că este dispus să își vândă pachetul de acțiuni deținut la Turism Arieşul, ce administrează hoteluri şi terenuri în zona Turzii.

 

error: Content is protected !!