(Video) Activitate intensă pe șantierul din centrul Clujului. Emil Boc: „Așa e viața la români…Azi am numărat pe șantier aproximativ 83 de persoane și prima întrebare care ne vine tuturor este de ce nu a putut să fie din iulie și august câte 80 de persoane pe șantier”

Updated on noiembrie 24, 2020 Primarul Emil Boc a fost astăzi în control pe șantierul din centrul Clujului unde se desfășoară lucrările de modernizare.

Edilul a remarcat activitatea intensă de pe șantier și a avertizat încă o dată că pe data de 1 decembrie, când e termenul de finalizare al lucrărilor, va da amenzi constructorului dacă totul nu este gata.

(Video) Activitate intensă pe șantierul din centrul Clujului. Emil Boc: „Așa e viața la români...Azi am numărat pe șantier aproximativ 83 de persoane și prima întrebare care ne vine tuturor este de ce nu a putut să fie din iulie și august câte 80 de persoane pe șantier” 1

„Așa e viața la români. Termenul de finalizare este 1 decembrie, pe parcursul verii nu s-a lucrat la intensitatea pe care am cerut-o și am spus că firmele care nu termină vor fi trecute pe o listă a rușinii.

Azi am numărat pe șantier aproximativ 83 de persoane și prima întrebare care ne vine tuturor este de ce nu a putut să fie din iulie și august câte 80 de persoane pe șantier și nu doar acum când se apropie termenul de finalizare.

Vezi video aici:

Dacă termină, foarte bine, nu vor avea penalizări la contract și nu vor fi pe lista rușinii”, a declarat primarul.

 

 

error: Content is protected !!