Cluj: Accident grav la Câțcău. Un tânăr de 22 de ani a decedat după ce mașina lui a intrat într-un TIR

Updated on noiembrie 24, 2020 Un tânăr de numai 22 de ani a decedat în această dimineață după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un TIR.

O autospecială de descarcerare și două SAJ au intervenit.

Cluj: Accident grav la Câțcău. Un tânăr de 22 de ani a decedat după ce mașina lui a intrat într-un TIR 1 Cluj: Accident grav la Câțcău. Un tânăr de 22 de ani a decedat după ce mașina lui a intrat într-un TIR 2

“Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 20 de ani.

Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din doare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite”, precizează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto de 22 de ani, din județul Suceava, care se deplasa pe DN1C, din direcția Baia Mare spre Dej, în afara localității Câțcău, a intrat în coliziune față-spate cu un anasamblu de vehicule, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Satu Mare.

 

error: Content is protected !!