„Parcă CLUJUL este altceva”! O familie din Constanța a uitat o sumă mare de bani într-o mașină închiriată în Cluj. Cum a reușit să recupereze banii

Updated on noiembrie 19, 2020 O familie din Constanța a transmis un mesaj de mulțumire către Poliția Cluj după ce agenții i-au ajutat să recupereze o sumă importantă de bani pe care au uitat-o într-o mașină închiriată.

Ajunsă acasă în Constanța, familia a realizat că a uitat banii în mașina folosită în vizită la Cluj. Aflați la 500 de km depărtare aceștia au apelat la polițiști care au reușit să recupereze toți banii.

„Parcă CLUJUL este altceva”! O familie din Constanța a uitat o sumă mare de bani într-o mașină închiriată în Cluj. Cum a reușit să recupereze banii 1

”Săptămâna trecută am zâmbit și noi citind rândurile iscusit așternute pe hârtie ale unei scrisori de mulțumire. O simpatică familie din Constanța ne povestea cum recent, fiind în vizită pe la noi prin județ și din ”motive demne de adolescență” a uitat în interiorul unui autoturism închiriat o sumă de bani însemnată. Ajunși acasă, mare le-a fost supărarea realizând că problema lor se află la aproape 500 de km depărtare.

Ne povesteau ei: ”La ora aceea nu ne-a răspuns nimeni de la ‘rent a car’-ul respectiv, ci doar un domn de la Poliția municipiului Cluj-Napoca. Primul apel îl efectuam la 02:33 mai mult ca să epuizăm și o ultimă variantă decât să ne gândim că am putea rezolva ceva!

Spre surprinderea noastră lucrătorul dumneavoastră a reușit să stabilească legătura cu secția de poliție respectivă și în mai puțin de 45′ să îmi transmită un număr de telefon al unui șef de tură de la societatea respectivă care, ulterior, sub îndrumarea lucrătorilor dumneavoastră, să ne confirme că suma de bani a fost identificată și urmează să fie returnată. Care erau șansele?! ZERO!

Vă rugăm să primiți în semn de recunoștință întreaga noastră apreciere pentru cum înțelegeți să respectați cetățeanul și munca de poliție! Parcă CLUJUL este altceva!”

De la aproape 500 de km depărtare, agent principal de poliție Zaharie Claudiu din cadrul Secției 7 Poliție, unul dintre colegii care au contribuit la rezolvarea costisitoarei probleme, vă mulțumește în numele tuturor celor implicați pentru gândurile bune transmise!”, au transmis polițiștii clujeni.

error: Content is protected !!