Cluj. Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan

Updated on noiembrie 19, 2020 Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan. În perioada octombrie-decembrie 2020 se vor realiza lucrări de foraje geotehnice în cadrul proiectului de metrou și tren metropolitan.

Videprimarul Dan Tarcea: „Primăria Cluj-Napoca alături de Geostud și de toți detinătorii de rețele au stabilit amplasamentele pentru 42 de foraje din cadrul proiectului„Tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida”- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții”.

Cluj. Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan 1
(Sursa foto: Geostud)

Conform procedurilor specifice, echipele tehnice se deplasează în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze”.

Cetățenii care dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a realizării forajelor geotehnice necesare elaborării proiectului – în conformitate cu prevederile Legii 255/2010.

error: Content is protected !!