Primar de București la Cluj: „Nu poți să nu observi calitatea lucrărilor, atenția la detaliu și la funcționalități. Pavajul are 10 cm, ca să nu se spargă. Ovidiu zice că 200 de ani nu îl mai schimbă nimeni. La noi, la Romană, Universitate si Unirii deja e crăpat sau spart”

Updated on noiembrie 13, 2020 Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, a rămas impresionat și de calitatea lucrărilor de modernizare din zona centrală a Clujului. Pavajul pus de Primărie va rezista 200 de ani, spre comparație cu Bucureștiul unde pavajul pus acum 4 ani este spart deja.

Ciprian Ciucu: „Nu poți să nu observi calitatea lucrărilor, atenția la detaliu și la funcționalități. Ovidiu Cîmpean, unul dintre principalii colaboratori ai primarului Emil Boc, mi le-a explicat cu răbdare.
Primar de București la Cluj: „Nu poți să nu observi calitatea lucrărilor, atenția la detaliu și la funcționalități. Pavajul are 10 cm, ca să nu se spargă. Ovidiu zice că 200 de ani nu îl mai schimbă nimeni. La noi, la Romană, Universitate si Unirii deja e crăpat sau spart” 1

> Pavajul are 10 cm, ca să nu se spargă. Ovidiu zice că 200 de ani nu îl mai schimbă nimeni. La noi, la Romană, Universitate si Unirii deja e crăpat sau spart. S-a folosit pavaj de 4 cm.

> Strada cu pista verde avea 4 benzi. Acum are 2. A fost lățit trotuarul si a apărut pista de biciclete cu latime de un metru și jumătate.

> Mobilierul stradal este simplist, este poziționat astfel încât să descurajeze parcare pe trotuar (colț etc.), cu rost. Stalpii, băncile, au prize pentru auto si biciclte/trotinete electrice, Wi-Fi, iluminat, usb etc.

> Capacele de canal sunt din peisaj, nu fac notă discordantă. Copacii au fost plantați de curând dar nu sunt doar niște nuiele, deja asigura umbră vara, pot respira și au un grilaj care să rețină noroiul.

Revin, e fain atunci cand calitatea lucrărilor este normalitate. Fără defecte din start, durabile.
Acum mă duc să vad soluții din cartiere si o bază sportivă”.

error: Content is protected !!