Emil Boc: „La Cluj avem cele mai bune spitale din România. Sunt optimist că am reușit să vindecăm o mare parte dintre bolnavi, mă doare fiecare deces”

Updated on noiembrie 4, 2020 Emil Boc rămâne optimist că municipiul Cluj va trece cu bine această pandemie. El a declarat la un post de radio că numărul de îmbolnăviri este la fel ca în alte județe doar că la Cluj ele sunt scoase la suprafață prin testare masivă.

Emil Boc, citat de Monitorul de Cluj: „La Cluj avem cele mai bune spitale din România. Nu spun asta pentru că sunt primar, dar acest lucru l-a spus și ministrul când a fost la Cluj.

Emil Boc: „La Cluj avem cele mai bune spitale din România. Sunt optimist că am reușit să vindecăm o mare parte dintre bolnavi, mă doare fiecare deces” 1

Spitalul de Boli Infecțioase are cea mai mare rată de vindecare din țară la cazurile de COVID-19 cu 98% din pacienți vindecați.

Sunt optimist că am reușit să vindecăm o mare parte dintre bolnavi, deși mă doare fiecare deces trebuie să vedem și partea plină a paharului”

error: Content is protected !!