Mihai Stoica face mișto de Dan Petrescu, după ce a anunțat că pleacă de la CFR Cluj: ”Cum facem, nea Dane barosane?”

Updated on noiembrie 2, 2020 Scandal uriaș cu CFR Cluj după ce Dan Petrescu a anunțat că renunță la echipă iar patronul Neluțu Varga a anunțat că nu mai bagă echipa pe teren la meciul următor.

Patronul campioanei CFR Cluj, Neluțu Varga, a intrat în direct criticând-ul pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului. „Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru Ionuț Stroe sabotează fotbalul românesc”, a fost mesajul lui Neluțu Varga la TV Telekom Sport.

Mihai Stoica face mișto de Dan Petrescu, după ce a anunțat că pleacă de la CFR Cluj: ”Cum facem, nea Dane barosane?” 1

La scurt timp după discursul neașteptat al antrenorului de la CFR Cluj, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB reacționat, printr-o postare ironică pe Facebook, anunță DigiSport.

”Păi cu penalty-ul Voluntariului de etapa trecută cum facem, nea Dane barosane venit din străinătate”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Momentul la care a făcut referire Mihai Stoica a avut loc runda trecută, în meciul câștigat de CFR Cluj cu 1-0 la Voluntari. În minutul 84 al partidei, ilfovenii au solicitat o lovitură de pedeapsă în urma unui duel dintre Denis Ciobotariu și Alexandru Stoica, fază la care arbitrul Lucian Rusandu a fluierat fault în atac.

Acum, o rundă mai târziu, CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan Mediaș, partidă în care oficialii campioanei au solicitat două lovituri de pedeapsă, în minutele 65, în urma unui duel dintre Păun și Romeo, și 77, după ce același Păun a căzut în careu după un duel cu Arceus. De asemenea, cei de la CFR au transmis că golul anulat pe motiv de ofsaid lui Valentin Costache în minutul 68 a fost regulamentar.

Dan Petrescu: N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!

error: Content is protected !!