Dan Petrescu pleacă de la CFR! „M-am săturat! Mă duc, gata!” Ilie Dumitrescu știe de ce pleacă Dan Petrescu

Updated on noiembrie 2, 2020 Dan Petrescu a declarat că pleacă de la CFR Cluj, după ce echipa sa a pierdut duminică seara cu Gaz Metan, 1-2. El spune că pleacă după meciul cu Roma.

Ilie Dumitrescu a comentat în legătură cu declarația făcută de Dan Petrescu după meciul pierdut de CFR Cluj pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Fostul atacant al echipei naționale a României susține că înțelege cumva decizia fostului său coechipier.

Dan Petrescu pleacă de la CFR! „M-am săturat! Mă duc, gata!” Ilie Dumitrescu știe de ce pleacă Dan Petrescu 1

„Este un antrenor care n-a avut nicio pauză în acest proiect, el a construit echipa. Cred că nu doar arbitrajul l-a făcut să spună asta în direct. El a spus deja mai mult decât trebuie.

Sunt mai multe lucruri care au adus aici. El a cerut să fie transferați mai mulți jucători. A făcut performanță cât timp a primit jucătorii pe care și i-a dorit. CFR este o echipă care suferă în anumite momente, nu are jucători de viteză”, a spus Ilie Dumitrescu, conform Digisport.

Ce a declarat Dan Petrescu după eșecul cu Gaz Metan Mediaș
„Nici eu nu mai vreau să stau a echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.

Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri.

Nu știu nimic, eu văd, eu văd! Eu vreau ca echipa să se prezinte după pauza competițională, dar cu alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai pot să fac performanță în România. Trebuie să îmi caut de lucru, sincer”, a spus Dan Petrescu.

error: Content is protected !!