Nelson Mondialu spune că a fost bătut și jefuit pe stradă: „Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc”. Anunțul Poliției Cluj.

Nelson Mondialu a anunțat în urmă cu câteva ore că a fost jefuit și bătut pe stradă.

Acesta a apărut bandajat în vlogul postat pe canalul său de YouTube.

Nelson Mondialu spune că a fost bătut și jefuit pe stradă: „Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc”. Anunțul Poliției Cluj. 1

„Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, spune Nelson Mondialu, citat de wowbiz.ro.

Bărbatul spune că a fost jefuit de bunurile pe care le avea la el în acel moment. Atât de rău a fost lovit, încât și-a petrecut noaptea la spital.

„Mi-o furat inele și verigheta. Am fost la urgență azi dimineață”, spune el.

Bărbatul a povestit că a fost bătut de trei bărbați seara trecută. El spune că a ajuns incoștient la spital. „M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”, povestește acesta.

Potrivit IPJ Cluj, nu a fost depusă nicio plângere în acest caz.

”Până în acest moment, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu a fost formulată nicio plângere prealabilă. Conform Codului de Procedură Penală, persoana vătămată este îndreptățită să depună plângerea în termenul legal de 3 luni pentru infracțiunile care sunt sancționate la plângere prealabilă”, informează IPJ Cluj.