Cluj. Fan Courier construiește un nou hub, în afara orașului

Updated on octombrie 29, 2020 Fan Courier își va construi un hub propriu la Cluj. Filiala din Cluj avea cele mai mari lipsuri din punct de vedere organizatoric.

Firma a fost nevoită să se mute în urmă cu un an din locația pe care o avea închiriată, ca urmare a deciziei proprietarului de a demara o altă investiție acolo, fapt ce a transformat operațiunile din zonă într-o mare problemă, informează Ziua de Cluj.

Cluj. Fan Courier construiește un nou hub, în afara orașului 1

”Filiala din Cluj-Napoca este una dintre cele mai mari, iar lipsa infrastructurii ne-a pus în dificultate în ceea ce privește calitatea livrărilor.

Toată această perioadă, Clujul a fost un călcâi al lui Ahile pentru noi, o dată din cauza lipsei forței de muncă, situație care este înspre normalizare, dar și din cauza infrastructurii actuale.

A trebuit să ne mutăm acum un an de zile în afara orașului, unde am adus angajați mai greu, au crescut timpii de livrare, dar odată cu obținerea autorizației de construire considerăm că lucrurile se vor așeza. La anul pe vremea aceasta vom opera în noul nostru hub din Cluj-Napoca”, spune Cornel Morcov, Chief Commercial Officer la Fan Courier.

error: Content is protected !!