Primarul Dorin Lojigan acuză o companie spaniolă  de infectări masive ale angajaților! A sesizat Prefectura Cluj și DSP Cluj

Updated on octombrie 25, 2020 Primarul din Câmpia Turzii acuză compania spaniolă MMM Autoparts Turda că nu a luat măsurile necesare iar angajații s-au infectat cu coronavirus. Primarul mai spune că a sesizat Prefectura Cluj și DSP Cluj.

Dorin Lojigan: „𝐈𝐧𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐌𝐌 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐩𝐚𝐫𝐭𝐬 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚 𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐚𝐭𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐚 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝟏𝟗 𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢!
Primarul Dorin Lojigan acuză o companie spaniolă  de infectări masive ale angajaților! A sesizat Prefectura Cluj și DSP Cluj 1

Până în acest moment au fost testate 10 persoane, cu domiciliul în municipiul nostru, care lucrează la societatea spaniolă. Deși am încercat să iau legătura cu conducerea societății aceștia refuză luarea măsurilor legale încă de azi, spunând că și mâine e in regulă.

Din pacate orice zi care trece duce la infectarea altor angajați și implicit la creșterea ratei de incidenta pentru municipiul nostru, având în vedere numărul mare de muncitori din Câmpia Turzii care lucrează acolo.

A fost sesizată Prefectura Cluj și DSP Cluj.
Sper ca atitudinea societății spaniole sa nu ducă la carantinarea municipiului nostru.
Va somez sa luati masuri urgente de dezinfectare a spatiilor si testare a angajaților! Sănătatea acestora este mai importantă decât producția voastră!”

error: Content is protected !!