Cluj: Accident cu CINCI VICTIME la Luna, din care TREI copii: mama lor, în STARE critică

Updated on octombrie 24, 2020 Cinci persoane au fost rănite în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în zona localității Luna, lângă Câmpia Turzii, județul Cluj.

O femeie de 40 de ani este în stare critică, iar un un bărbat și cei trei copii ai săi au fost răniți, informează stiripesurse.ro.

Cluj: Accident cu CINCI VICTIME la Luna, din care TREI copii: mama lor, în STARE critică 1

Mașina în care se aflau o femeie, un bărbat și copiii lor în vârstă de 14 ani, 7 ani și un bebeluș de 9 luni, a ieșit în afara carosabilului.

„Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de circa 40 de ani fără semne vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism. Manevrele de resuscitare au adus semnele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital”, spun reprezentanții ISU Cluj..

Copii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu aveau afecțiuni grave.

error: Content is protected !!