Dan Petrescu felicitat de Gică Hagi: „Ești cel mai bun, Dane! Ne faci pe toți mândri, ne arăți că se poate”

Updated on octombrie 23, 2020 Gică Hagi l-a felicitat pe Dan Petrescu după victoria obținută de CFR Cluj în Bulgaria. „Regele” a vorbit la superlativ despre performanțele obținute de Dan Petrescu la CFR Cluj.

„Eu sunt foarte fericit pentru Dan. L-am și sunat și i-am spus, acum am vrut să îl felicit din nou. Suntem mândri de el. Noi suntem într-o luptă cu țările vecine, iar el ține steagul sus. Dan e un fel de Bielsa, mai nebun! E cel mai bun în acest moment, ne arată ce trebuie să facem pentru a ajunge în cupele europene.

Dan Petrescu felicitat de Gică Hagi: „Ești cel mai bun, Dane! Ne faci pe toți mândri, ne arăți că se poate” 1

Bravo lui! L-am sunat, i-am zis că ne-a demonstrat că suntem mai buni decât bulgarii. Era culmea să fie invers! A fost mai buni decât cei din Scoția, cu Dan se poate orice”, a declarat Gică Hagi, citat de gsp.ro.

Gică Hagi a recunoscut că s-a uitat la meciul fiului său, care s-a jucat în același timp.

„Sunt fericit și pentru Ianis. La 22 de ani joacă într-o echipă bună, care câștigă. Mă bucur că Rangers a făcut un meci consistent. Mi-a plăcut șutul lui Ianis, pe care l-a tras de la 30 de metri. A fost aproape.

M-am uitat la Rangers, cu tot respectul pentru fratele meu Dan. Era normal să îl văd pe Ianis de ziua lui. A făcut un meci bun, în nota echipei. Au făcut un rezultat bun, au fost și 30 de minute de ploaie, când trebuia doar să lupți.

Absolut că aștept și golurile de la el. Pase de gol are, acum aștept și goluri. Rolul lui e acela de a da pase de gol, de aceea și joacă. E un jucător iuportant, joacă pentru ceilați. Eu zic că e la echipa ideală, care să îl facă să crească. Știu că sunt un tip vizionar, dar nu știu unde va ajunge mai departe. L-am sunat după meci”, a declarat Gică Hagi.

error: Content is protected !!