Raluca: „Ma simt ca si cum Bucurestiul a ajuns provincie, iar Cluj este capitala. Ma voi muta in Cluj, v-am pupat”

Alegerile au trecut, supărările au rămas la București, speranța tot la Cluj. O stație sportivă este de neimaginat la București. La Cluj faci genuflexiuni și primești bilet de autobuz.

Raluca S.: „Ma simt ca si cum Bucurestiul a ajuns provincie, iar Cluj este capitala. Ma voi muta in Cluj, v-am pupat”

Raluca: „Ma simt ca si cum Bucurestiul a ajuns provincie, iar Cluj este capitala. Ma voi muta in Cluj, v-am pupat” 1

Partidul Naţional Liberal: „Emil Boc, primarul muncipiului Cluj-Napoca: ”Sport și transport public gratuit la Cluj-Napoca. Continuăm inițiativa „Biletul de sănătate” până la sfârșitul anului.

270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse – acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic „Biletul de sănătate” prin care, la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite 1 tichet, valabil pentru transportul în comun (urban).

Până acum, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe str. Memorandumului din Cluj-Napoca. Proiectul a fost implementat cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Raluca: „Ma simt ca si cum Bucurestiul a ajuns provincie, iar Cluj este capitala. Ma voi muta in Cluj, v-am pupat” 2

Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa „Biletul de sănătate” alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului Sports Festival din mediul privat:

În perioada 15-31 octombrie compania AROBS va susține continuitatea proiectului.
În perioada 1-15 noiembrie compania NTT Data va susține continuitatea proiectului.

Raluca: „Ma simt ca si cum Bucurestiul a ajuns provincie, iar Cluj este capitala. Ma voi muta in Cluj, v-am pupat” 3

Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! Cluj-Napoca este renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă, astfel că îi felicit pe toți cei implicați pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pe cei care au acceptat provocarea!”

Cookie Box Settings