Emanuel Ungureanu, izgonit de la Cluj, și-a găsit altă filială. Este pe primul loc la lista pentru Camera Deputaților

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidați a Alianței USR-PLUS Buzău pentru Camera Deputaților.

Emanuel Ungureanu și-a anunțat săptămâna aceasta plecarea din USR Cluj într-o altă filială USR, după ce Alianța USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe poziția 5, loc neeligibil, pe lista de candidați la alegerile parlamentare, informează hotnews.ro.

Emanuel Ungureanu, izgonit de la Cluj, și-a găsit altă filială. Este pe primul loc la lista pentru Camera Deputaților 1

Cei mai mulți delegați clujeni erau membrii PLUS, care nu l-au susținut pe Ungureanu, fiind nemulțumiți de comportamentul deputatului, așa cum nu l-au susținut nici pe senatorul Mihai Goțiu (acesta s-a ales cu locul al doilea pe lista candidaților la Senat, considerat loc neeligibil).

Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Emanuel Ungureanu a fost, în ultimii 4 ani, inițiatorul unor proiecte importante pe zona sănătății, cea mai importantă dintre ele fiind o nouă lege a transplantului.

Potrivit propriului raport de activitate prezentat recent, Emanuel Ungureanu a făcut, în mandatul său, vizite neanunțate în 80 de spitale din întreaga țară, semnalând nereguli și condiții improprii de tratament pentru pacienți.