Dorinel Munteanu candidează la Cluj pentru un loc în Senatul României

Updated on octombrie 16, 2020 Dorinel Munteanu candidează la Cluj pentru un loc în Senatul României. Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista PMP în județul Cluj.

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac, liderul formațiunii, potrivit stiripesurse.ro.

Dorinel Munteanu candidează la Cluj pentru un loc în Senatul României 1

„Există o premieră importantă – PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Toman.

El spune că PMP are liste complete.

La Senat lista PMP va fi deschisă de Cristian Diaconescu, iar la Camera Deputaților de liderul formațiunii, Eugen Tomac.

Dorinel Munteanu a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, pentru că PMP nu a obținut numărul de voturi necesar.

error: Content is protected !!