Cluj: 150 de locuri noi în creșe. Emil Boc: „De azi: 150 noi locuri în creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan)”

150 de locuri noi la două creșe sunt disponibile începând de astăzi. Lucrările la creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan) au au fost finalizate la termen și creșele sunt funcționale de azi.

„Începând de astăzi avem disponibile încă 150 noi locuri în două creșe din oraș, însă dat fiind contextul epidemiologic actual, 88 dintre acestea pot fi repartizate copiilor pentru a putea respecta toate regulile de distanțare.

Cluj: 150 de locuri noi în creșe. Emil Boc: „De azi: 150 noi locuri în creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan)” 1

Creșa Cenușăreasa – structura 2, str. Grigore Alexandrescu (Mănăștur) are în total 90 locuri pentru 6 grupe de copii și disponibile în prezent 53 locuri. Alte detalii:
– bucătărie proprie
– parcare în subteran (12 locuri) și la intrare (4 locuri)
– cabinet medical
– centrală termică
– sală de activități ludice
– zid cu 300 plante naturale de la parter până la etajul 1

Cluj: 150 de locuri noi în creșe. Emil Boc: „De azi: 150 noi locuri în creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan)” 2 Cluj: 150 de locuri noi în creșe. Emil Boc: „De azi: 150 noi locuri în creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan)” 3 Cluj: 150 de locuri noi în creșe. Emil Boc: „De azi: 150 noi locuri în creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan)” 4 Cluj: 150 de locuri noi în creșe. Emil Boc: „De azi: 150 noi locuri în creșele din Bună Ziua și Mănăștur (de pe străzile Grigore Alexandrescu și Theodor Capidan)” 5

Cea de-a doua creșă deschisă astăzi, Martinel – structura 2 din cartierul Bună Ziua, str. Theodor Capidan are 60 locuri (3 grupe de copii) din care 35 locuri disponibile în contextul actual.

Voi susține în continuare dezvoltarea Clujului și voi acționa pe principiul „niciun cartier fără creșă, grădiniță, școală, parcuri” pentru a ne asigura că nivelul calității vieții clujenilor este similar celui din orașele europene pe care le avem drept exemplu de bune practici”, a transmis primarul Emil Boc.