Cluj: 13.500 de bilete de transport gratuite au fost emise la stația „Biletul de sănătate”. Programul va fi continuat până la finalul anului

Updated on octombrie 14, 2020 13.500 de bilete gratuite pentru transportul public au fost emise pentru cei care au făcut câte 20 de genuflexiuni în cadrul primei stații smart de autobuz din România, inuagurată la sfârșitul lunii septembrie, la Cluj

„270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse – acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic „Biletul de sănătate” prin care, la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite 1 tichet, valabil pentru transportul în comun (urban).

Cluj: 13.500 de bilete de transport gratuite au fost emise la stația „Biletul de sănătate”. Programul va fi continuat până la finalul anului 1

Până acum, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe str. Memorandumului din Cluj-Napoca. Proiectul a fost implementat cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa „Biletul de sănătate” alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului Sports Festival din mediul privat:

În perioada 15-31 octombrie compania AROBS va susține continuitatea proiectului.

În perioada 1-15 noiembrie compania NTT Data va susține continuitatea proiectului.

Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! Cluj-Napoca este renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă, astfel că îi felicit pe toți cei implicați pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pe cei care au acceptat provocarea!”, a anunțat primarul Emil Boc.

Stația, inaugurată la sfârșitul lunii septembrie, funcţionează foarte simplu. Cei care vor să obțină un bilet trebuie să facă în fața unui robot 20 de genuflexiuni.

error: Content is protected !!