Cluj: Cristian Panin, poveste amuzantă despre Dan Petrescu: „Nu vin la meci azi! Am mușcat din ceva și mi-a căzut un dinte!”

Updated on octombrie 9, 2020 Cristian Panin, team-managerul lui CFR Cluj, a povestit o întâmplare amuzantă petrecută în chiar primul sezon al lui Dan Petrescu la echipa din Gruia.

Panin a povestit pentru GSP.ro cum, cu doar câteva ore înainte unei partide cu FC Viitorul, Dan Petrescu l-a anunțat că nu va putea să participe la meci, deoarece îi căzuse un dinte.

Cluj: Cristian Panin, poveste amuzantă despre Dan Petrescu: „Nu vin la meci azi! Am mușcat din ceva și mi-a căzut un dinte!” 1

„Am jucat în prima etapă la Botoșani, 1-1, în primul sezon al lui Petrescu la CFR. După, urma să evoluăm acasă cu Viitorul. Totul bine și frumos până în ziua meciului. Liniște. Meciul era la 8, la 6 plecam de la hotel cu echipa.

La 4 și jumătate sună telefonul, Dan Petrescu: «Vezi că nu vin la meci azi. Nici nu pot să țin ședința jucătorilor că mă fac de râs». M-am gândit că s-a întâmplat ceva pe la hotel, a căzut, s-a certat cu cineva, nu știu…

După, mi-a spus: «Am mușcat din ceva și mi-a căzut un dinte, chiar din față». Se auzea și un sâsâit în vocea lui. Noroc că am găsit un prieten de-ai mei, medic, care era tocmai în oraș și avea cheile de la clinică. Am trimis o mașină după el și i-a făcut lucrarea.

La stadion, Petrescu era numai un zâmbet: «Bă, dacă știam că se rezolvă așa rapid, mai stăteam puțin, îți spuneam mai târziu”. După meci, i-am spus că ar fi bine să-și mai rupă câte un dinte, că uite ce bine a ieșit, am câștigat cu 1-0”, a declarat Panin la GSP Live.

error: Content is protected !!