(Foto/Video) Mario Camora a îmbrăcat tricoul României: „Nu am crezut niciodată că o să rămân. Atunci am decis că viitorul meu trebuie să fie în România”

Updated on octombrie 6, 2020 Mario Camora a îmbrăcat tricoul naționalei României. Fotbalistul, ajuns pentru prima oară la naționala României, susține că a fost bine primit de „tricolori” și a mărturisit că i-a plăcut atmosfera pe care a găsit-o.

„Am fost primit foarte bine. Am vorbit un pic cu toți, dar mi-a plăcut cum am fost primit, atmosfera.

(Foto/Video) Mario Camora a îmbrăcat tricoul României: „Nu am crezut niciodată că o să rămân. Atunci am decis că viitorul meu trebuie să fie în România” 1

 

Sincer, la început, când am venit, dacă mă întrebai, nu am crezut niciodată că o să rămân în România, dar, din fericire, familia minunată, pe care am cunscut-o aici, m-a ajutat să cresc ca persoană, ca performanță sportivă. E important să ai în spate un suport foarte bun. Atunci am decis că viitorul meu trebuie să fie în România.

(Foto/Video) Mario Camora a îmbrăcat tricoul României: „Nu am crezut niciodată că o să rămân. Atunci am decis că viitorul meu trebuie să fie în România” 2

După ce mă las de fotbal, vreau să devin antrenor. Sunt înscris și la școală, pentru că nu am terminat-o atunci în Portugalia”, a declarat Mario Camora, citat de prosport.ro.

Vezi video aici:

O parte dintre suporterii echipei naționale a României nu sunt de acord ca Mario Camora să joace pentru prima reprezentativă, chiar dacă a ajuns în România în 2011 și are cetățenia română.

„Nu am niciun mesaj pentru suporterii care au criticat convocarea lui Mario Camora. Nu am şi nici nu am cum să am, pentru că aş pleca în dezavantaj din prima. Ei reprezintă o mare parte a suporterilor români, au fost, sunt şi vor fi mereu în tribune. Noi ne putem încheia mandatul, putem pleca mai departe, dar ei vor fi mereu alături de echipă. Nu am ce să le transmit şi nici nu am cum să câştig dacă voi încerca să am o bătălie cu ei”, a declarat Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

error: Content is protected !!