Cluj: Primarul de la PSD care l-a întrecut pe Emil Boc la alegerile locale: „Am implementat un sistem de management care se numeste Kaizen, japonez, in administratia publica”

Updated on octombrie 6, 2020 Edilul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), a fost reales în al doilea mandat cu 78,06% din voturi. Este cel mai mare procent obținut în reședințele de județ. Emil Boc, de exemplu, extrem de popular în Cluj, a fost reales cu 74,76% din voturi.

Constantin Toma a declarat pentru Stiripesurse.ro că la succesul său a contribuit faptul că este persoana din județ cu cei mai mulți fani pe Facebook, dar și faptul că a implementat filosofia japoneză Kaizen în administrarea treburilor publice.

Cluj: Primarul de la PSD care l-a întrecut pe Emil Boc la alegerile locale: „Am implementat un sistem de management care se numeste Kaizen, japonez, in administratia publica” 1

„Nu e niciun secret. Multa muncă, rezultate si o foarte buna comunicare. Comunicarea a ajutat foarte mult. Daca va uitati pe pagina mea de Facebook sunt si un primar vlogger cu zeci de mii de vizualizari, pagina mea este cea mai urmarita din judet.

Am fost votat si de liberali si de USR-isti. Am avut un program foarte strict, 12-14 ore de munca pe zi, am avut anul trecut doar 5 zile de concediu si anul asta 6 zile, aseara m-am intors din Antalya. Mi-am facut o aplicatie, Buzau City Report, raspund doar eu personal. Inclusiv pe pagina de Facebook raspund doar eu personal.

La ultima postare am peste 80.000 de vizualizari, 5.000 si ceva de like-uri, zeci de comentarii.”, a declarat Constantin Toma.

Constantin Toma a precizat ca l-a ajutat si implementarea unui sistem de management japonez.

„Am lucrat cu mai putin de 60% din oameni si cu 80% din posturile de conducere vacante pentru ca am organigrama suspendata de 4 ani, sunt in proces, avem cea mai mare forta de politie din Romania angajata ilegal si politistii locali care sunt in plus ne-au costat 16 milioane de euro, ne judecam in continuare, asta a dus la blocarea organigramei pentru ca ne-au suspendat-o in instanta. Am implementat un sistem de management care se numeste Kaizen, japonez, in administratia publica. Marea majoritate a firmelor din lume aplica asa ceva, asa am reusit sa economisim si timp si bani”, a mai spus primarul.

error: Content is protected !!