Video Cluj. Emil Boc: „Premieră în România: Lansarea clusterului pentru educație C-EDU, la CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj”

Updated on octombrie 5, 2020 Clujul se implică la nivel național printr-o premieră în domeniul educației.

Emil Boc: „Premieră în România: Lansarea clusterului pentru educație C-EDU, la CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative #Cluj
Astăzi, 5 octombrie, este Ziua Internațională UNESCO a Educației și profesorului.

Video Cluj. Emil Boc: „Premieră în România: Lansarea clusterului pentru educație C-EDU, la CREIC - Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj” 1

În această zi marcăm la Cluj-Napoca un pas foarte important pentru ce înseamnă INOVARE în EDUCAȚIE.

Clusterul de educație C-Edu este prima inițiativă de acest fel din România, prin care ne propunem crearea unui ecosistem în domeniul educației cu impact la nivel național și internațional, în centrul căruia este elevul / persoana care dorește o educație pe tot parcursul vieții.

Clusterul de educație poate fi un puternic instrument colaborativ de lucru pentru a răspunde marilor întrebări și provocări în domeniul educației secolului XXI (accentuate în ultimele luni de pandemie) și pentru a crește calitatea actului educațional, accesul la educație și alți indicatori cheie pentru învățare pe tot parcursul vieții.

Prin clusterul de educație, comunitatea clujeană reconfirmă încrederea pe care o avem în faptul că educația reprezintă fundamentul dezvoltării noastre”.
Vezi aici Video:

error: Content is protected !!