Primarul Gabi Mureșan, despre meciul CFR-ului: „Nu văd de ce nu s-ar califica. Nu știu dacă ar fi o tragedie un eventual eșec, dar ar fi un mare minus financiar”

Updated on octombrie 1, 2020 Gabi Mureșan, fostul căpitan la CFR Cluj și recent ales primar în Apold, o comună din județul Mureș, spune că echipa antrenată de Dan Petrescu este favorită la calificarea în grupele Europa League.

„Speranțe foarte mari. Mai ales ținând cont de experiența noastră, nu văd de ce nu s-ar califica. Nu știu dacă ar fi o tragedie un eventual eșec, dar ar fi un mare minus financiar, pentru că din grupe vin niște bonusuri consistente.

Primarul Gabi Mureșan, despre meciul CFR-ului: „Nu văd de ce nu s-ar califica. Nu știu dacă ar fi o tragedie un eventual eșec, dar ar fi un mare minus financiar” 1

Un lot și un antrenor de 5 stele. CFR a devenit o echipă mare și văd că și celor din Europa le e teamă de români. În campionat, acum, e lipsă de concentrare, cum a fost cu Chindia. În Europa, dacă ești serios și concentrat, nu ai cum pierde”, a spus Gabi Mureșan, citat de prosport.ro.

Gabi Mureșan nu se teme de loviturile de departajare. Dezavantajul pe care îl vede fostul fotbalist este absența suporterilor de pe stadion.

„De lipsa fanilor (n.r. îi e teamă). Oamenii din tribune îți oferă o mare putere de muncă. Nu știu dacă teamă de penaly-uri, că penalty-urile se ratează. Sper să nu ajungă acolo și să învingă din timpul regulamentar. Deac, Păun, sunt mai mulți ce pot face diferența, dar echipa toată trebuie să tragă la aceeași căruță”, a mai spus Gabi Mureșan.

error: Content is protected !!