Dan Petrescu fricos și înainte meciului de astăzi. „KupsEste o echipă foarte, foarte bună. Am vazut ca în ultimele 8 partide aceștia au caștigat.  Este incredibil acest lucru, nici echipe precum Real Madrid sau Bayern Munchen nu pot reuși o asemenea serie”

Updated on octombrie 1, 2020 Dan Petrescu nu mai crede că echipa sa este favorită în meciul decisiv pentru calificarea în grupele Europa League.

Antrenorul CFR-ului spunea înainte turului precedent că dacă echipa lui va trece de Djurgardens va fi favorită în următoarea partidă.

Dan Petrescu fricos și înainte meciului de astăzi. „KupsEste o echipă foarte, foarte bună. Am vazut ca în ultimele 8 partide aceștia au caștigat.  Este incredibil acest lucru, nici echipe precum Real Madrid sau Bayern Munchen nu pot reuși o asemenea serie” 1

Dan Petrescu a declarat că se teme de partida de joi, din Europa League, chiar dacă duelul se va desfășura pe teren propriu.

„Înainte de meciul din Suedia am spus că cine se va califica va fi favorită la meciul următor, nevăzând niciun meci. Acum, după ce echipa din Finlanda, Kups, s-a calificat şi am văzut ultimele şase jocuri oficiale mi-am schimbat părerea. Nu există favorită în acest meci. Este o echipă foarte, foarte bună”, a declarat Dan Petrescu, citat de prosport.ro.

„Jucăm împotriva campioanei Finlandei, am vazut ca în ultimele 8 partide aceștia au caștigat.  Este incredibil acest lucru, nici echipe precum Real Madrid sau Bayern Munchen nu pot reuși o asemenea serie. Mi se pare că practică un joc modern, ofensiv şi sunt foarte organizaţi în apărare.

Chiar nu am văzut puncte slabe la această echipă. Am studiat foarte, foarte bine această echipă. Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească pentru a se califica, ţinând cont că ei sunt în formă excelentă, iar forma noastră nu e cea mai bună. Sincer, mi-e puţin teamă de acest meci.”, a declarat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!