Cluj: Școala Duală Bosch. Elevii beneficiază de bursă lunară, o masă gratuită, transport și kituri educaționale. După absolvire tinerii pot opta pentru un loc de muncă în cadrul Fabricii Bosch Cluj

Updated on septembrie 29, 2020 În 2014, compania Bosch a pus bazele Școlii Duale la Cluj cu scopul de a oferi tinerilor experiența învățământului vest-european, recunoscut la nivel internațional.

Sistemul de învățământ dual se adresează absolvenților de clasa a VIII-a pe o durată de 3 ani. Timpul elevilor este partajat între pregătirea profesională, organizată la Fabrica Bosch Cluj, cu pregătirea teoretică, organizată la o unitate de învățământ de stat.

Cluj: Școala Duală Bosch. Elevii beneficiază de bursă lunară, o masă gratuită, transport și kituri educaționale. După absolvire tinerii pot opta pentru un loc de muncă în cadrul Fabricii Bosch Cluj 1 Cluj: Școala Duală Bosch. Elevii beneficiază de bursă lunară, o masă gratuită, transport și kituri educaționale. După absolvire tinerii pot opta pentru un loc de muncă în cadrul Fabricii Bosch Cluj 2

„Luna aceasta a sunat clopoțelul la #FabricaBoschCluj pentru elevii claselor a IXa, a X-a și a XI-a de la Școala Duală. Spațiul a fost pregătit în prealabil, iar cursurile se vor desfășura respectând toate normele de siguranță. 😷

Cei 144 de elevi vor urma studiile în cadrul Centrului de Training și vor beneficia de cursuri de specialitate susținute de profesioniști din cadrul companiei, pentru a învăța meserii în domenii precum: electronică, electromecanică și electrică. Cursanții au parte de toată susținerea noastră în evoluția profesională, inclusiv pe partea nevoilor materiale.

Astfel, elevii beneficiază de bursă lunară, o masă gratuită, transport și kituri educaționale. Visul începe cu încrederea în tine și o companie care te susține. Succes în noul an școlar! cursul celor 3 ani de studiu, se face tranziția treptat, de la acumularea cunoștințelor teoretice înspre dobândirea abilităților necesare în activități practice. Instruirea practică se organizează în condiții similare celor reale de muncă, sub supervizarea tutorilor”, au transmis cei de la Bosch.

Centrul de Training din cadrul Fabricii Bosch Cluj este prevăzut cu ateliere didactice moderne, ateliere mecanice de mentenanță, laboratoare de asigurare a calității produselor și linii tehnologice automatizate.

Programul de învățământ include cursuri de proiectare 3D, programarea roboților industriali și training-uri conform cerințelor actuale ale pieței. Experiența practică se concentrează pe producția de serie din domeniul electronicii aplicate în industria automotive.

Tinerii specialiști care demonstrează angajament și măiestrie pe parcursul anilor de studiu pot opta pentru un loc de muncă în cadrul Fabricii Bosch Cluj, după absolvire.

Pentru a beneficia de sistemul de învățământ dual la Fabrica Bosch Cluj, elevii trebuie să se înscrie la unul din următoarele licee cu profil tehnic din Cluj-Napoca:

• Electromecanic utilaje și instalații industriale: Liceul Tehnologic „Aurel-Vlaicu” Cluj-Napoca

• Electronist și Electrician aparate și echipamente: Liceului Teologic Reformat Cluj-Napoca

• Electrician aparate și echipamente: Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca

• Electromecanic utilaje și instalații industriale: Colegiul Tehnic de Comunicații „Augustin Maior”, Cluj-Napoca

Înscrierea se realizează la unitatea de învățământ din care elevul face parte și se completează împreună cu părintele sau tutorele legal!

Pentru informații adiționale și suport în procesul de admitere puteți trimite un mail la DualSchoolCluj@ro.bosch.com sau puteți suna la numărul de telefon 0723 111 496, de luni până vineri, între 09:00 și 16:00.

error: Content is protected !!