(Foto) Cluj: Accident pe Bulevardul Muncii. O autoutilitară și un camion s-au ciocnit. O persoană a rămas încarcerată.

Updated on septembrie 29, 2020 Un accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Muncii din Cluj Napoca.

Un bărbat de 20 de ani a rămas încarcerat în urma impactului dintre o autoutilitară și un camion.

(Foto) Cluj: Accident pe Bulevardul Muncii. O autoutilitară și un camion s-au ciocnit. O persoană a rămas încarcerată. 1 (Foto) Cluj: Accident pe Bulevardul Muncii. O autoutilitară și un camion s-au ciocnit. O persoană a rămas încarcerată. 2
(Foto Facebook Info Trafic Cluj)

„O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost primită în jurul orei 9.20, iar în momentul sosirii pompierilor la locul accidentului, au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate și o persoană încarcerată în cabina autoutilitarei.

Pompierii au acționat pentru a descarcera și a scoate cu echipamentele speciale bărbatul, de circa 20 de ani, din cabina contosionată și l-au predat echipajelor medicale pentru a fi transportat la spital. Bărbatul suferise mai multe traumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!