Emil Boc își dorește o alianță cu UDMR la Consiliul Local. ”Prima mea opțiune ca primar este de a continua acest parteneriat”

Updated on septembrie 28, 2020 Primarul Emil Boc își dorește o alianță cu UDMR la Consiliul Local Cluj Napoca. Primarul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că își dorește să continue parteneriatul cu UDMR dar partidul stabilește ce alianțe se vor face.

”Prima mea opțiune ca primar este de a continua acest parteneriat (cu UDMR) pe care îl avem din 2004. Evident că politic vom discuta când vom avea toate rezultatele finale, dar ca primar am spus că în acest oraș toată lumea trebuie să se simtă ca acasă.

Emil Boc își dorește o alianță cu UDMR la Consiliul Local. ”Prima mea opțiune ca primar este de a continua acest parteneriat” 1

Colaborarea și parteneriatul cu UDMR a fost o cheie a menținerii unui echilibru în oraș.

Aceste lucruri se discută politic, când ai toate datele pe masă faci discuția politică prin președintele partidului. Ca primar îmi pot exprima opțiunea, viziunea politică o stabilește partidul. Aceste alianțe se stabilesc de partid, eu v-am spus care este punctul meu de vedere”, a declarat primarul Emil Boc într-o conferință de presă.

Rezultate parțiale pentru Consiliul Local:

PNL – 54.50%

USR – PLUS – 17.08%

UDMR – 11.23%

PSD – 7.45%

PMP – 1.87%

error: Content is protected !!