Emil Boc, primul mesaj după câștigarea alegerilor: „Clujenii m-au inventat și reinventat politic. Ceea ce sunt le datorez lor.”

Updated on septembrie 28, 2020 Primarul Emil Boc a transmis un prim mesaj după ce a câștigat un nou mandat la Primăria Cluj Napoca.

Edilul le-a mulțumit clujenilor pentru vot și pentru încrederea acordată în toți acești ani.

Emil Boc, primul mesaj după câștigarea alegerilor: „Clujenii m-au inventat și reinventat politic. Ceea ce sunt le datorez lor.” 1

„Încep cu un cuvânt de mulțumire și cuvintele nu prea pot acoperi ceea ce aș vrea să le spun clujenilor pentru uriașa încredere pe care mi-au reacordat-o mie și echipei Partidului Național Liberal.

Simt o uriașă responsabilitate pe umeri și voi încerca în fiecare zi să nu îi dezamăgesc, așa cum am încercat de fiecaredat. Sper ca și de această dată să mă pot ridica la nivelul așteptărilor lor.

Mă așteptam să ne reinvestească cu încredere clujenii pentru că ne-am dat silința din prima zi când am fost ales împreună cu colegii mei cu știința pe care am avut-o. Mi-a depășit așteptările încrederea pe care clujenii mi-a dat-o.

Mă bucur că am primit un vot de echipă și asta ne va da posibilitatea să avem cadrul legal ca ceea ce este în derulare să se poată și implementa.

Clujenii m-au inventat și reinventat politic. Ceea ce sunt le datorez lor. Fără ei eram un simplu profesor universitar sau avocat, dar ei m-au inventat în 2000 prima dată când am mers în parlament, mi-au dat uriașa încredere în 2004, în 2012 când majoritatea țării  nu mai credea că pot să fac ceva”, a declarat primarul la Ziua Live.

Potrivit rezultatelor parțiale comunicate de Biroul Electoral Central, primarul Emil Boc a câștigat alegerile la Cluj Napoca cu 74,79%.

Rezultate parțiale:

1. Boc Emil – PNL – 74.79%

2. Ungureanu Emanuel-Dumitru -Alianța USR PLUS – 8.23%

3. Csoma Botond-UDMR – 7.10%

4. Cuibus Valentin-Claudiu-PSD – 4.58%

5. Fițiu Avram-PMP– 1.47%

error: Content is protected !!