Bogdan, București: „ Am votat. Vreau un Sector 6 care sa semene cu Cluj-Napoca”

Updated on septembrie 27, 2020 În ziua alegerilor, gândurile celor din București se îndreaptă și spre Cluj. Vor și ei un oraș ca al nostru. Su măcar să aibă apă caldă.

Bogdan Bealcovschi: „Am votat si a fost atat de simplu, a fost atat de in siguranta incat simt nevoia sa va povestesc si voua.
Inca din apropierea sectiei de votare mi-am pus masca, iar la 7 fara 2 minute m-am pus la un rand de cca 50 de persoane care erau in fata mea.

Bogdan, București: „ Am votat. Vreau un Sector 6 care sa semene cu Cluj-Napoca” 1 Bogdan, București: „ Am votat. Vreau un Sector 6 care sa semene cu Cluj-Napoca” 2

La ora 7 s-a deschis sectia, iar randul a inceput sa se miste. In 5 minute am intrat in curte, unde exista un fel de zona de siguranta, cu niste corturi amenajate unde mi-a fost luata temperatura, am primit manusi, iar cei care aveau nevoie au primit si masca. Am urcat si si am mai stat cca 7 minute (aveam 5 persoane in fata mea) in fata sectiei, in dreptul unor semne ce marcau zona de siguranta si distantare sociala.

Apoi am intrat in sectie, am prezentat buletinul si m-am identificat introducandu-l in fanta de verificare a sistemului de vot, dupa care am mers sa semnez, mi-am luat singur stampila, buletinele de vot si…am votat. La final am iesit prin alta zona, astfel incat sa nu se produca aglomerare.

otul a durat cca 20 de minute si m-am simtit in deplina siguranta.
Nu stati acasa, de votul vostru depinde cum vom trai in urmatorii 4 ani.

Eu am votat pentru ca vreau apa calda, pentru ca nu mai vreau sa stau sute de ore in trafic, nu mai vreau sa inhalez praf si sa simt mirosuri pestilentiale ziua si noaptea.

Vreau un Bucuresti curat, administrat eficient, vreau un Sector 6 care sa semene cu Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Suceava, Timisoara si alte orase cu primari destoinici
Iesiti la vot!”

La ora 8:30 au votat 3.4% dintre alegători, potrivit Biroului Electoral Central.

error: Content is protected !!