(Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii

Updated on septembrie 26, 2020 Două accidente de circulație au avut loc în această dimineață în Cluj Napoca. Un automobil s-a răsturnat în zona târgului de mașini din Gilău și o coliziune a avut loc pe Calea Turzii.

Traficul a fost îngreunat în această dimineață după ce un automobil s-a răsturnat la benzinăria OMV de la târgul de mașini.

(Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii 1 (Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii 2 (Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii 3
(Foto Facebook Info Trafic Cluj)

„Autoturism rasturnat in loc. Gilau (Targul de masini)”, au transmis cei de la ISU Cluj.

Un accident a avut loc și pe Calea Turzii.

O mașină gri care se afla în coborâre cu viteză a derapat din cauza carosabilului umed. Autoturismul a intrat pe contrasens și a lovit un Logan care circula spre Turda.

(Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii 4 (Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii 5 (Foto) Cluj: Accidente în lanț în această dimineață. Mașină răsturnată și coliziune pe Calea Turzii 6
(Foto Facebook Info Trafic jud. Cluj)

Din primele informații nu sunt victime încarcerate.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!