Cluj: Motociclist lovit de mașină pe strada Donath. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului. „Va rog sa ma ajutati! O masina l-a lovit pe sotul meu pe motocicleta si a fugit de la locul accidentului”

Updated on septembrie 24, 2020 Un motociclist a fost lovit în această după amiază pe strada Donath din Cluj Napoca. Șoferul autoturismului a fugit de la locul acidentului.

Pe grupul Info Trafic Cluj a fost postat un mesaj în care se cere ajutorul orcărui are informații.

Cluj: Motociclist lovit de mașină pe strada Donath. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului. „Va rog sa ma ajutati! O masina l-a lovit pe sotul meu pe motocicleta si a fugit de la locul accidentului” 1 Cluj: Motociclist lovit de mașină pe strada Donath. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului. „Va rog sa ma ajutati! O masina l-a lovit pe sotul meu pe motocicleta si a fugit de la locul accidentului” 2 Cluj: Motociclist lovit de mașină pe strada Donath. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului. „Va rog sa ma ajutati! O masina l-a lovit pe sotul meu pe motocicleta si a fugit de la locul accidentului” 3

Va rog sa ma ajutati! O masina l-a lovit pe sotul meu pe motocicleta si a fugit de la locul accidentului.

Eram pe Donath, mergeam inspre Floresti si o masina venea de pe contrasens, a vrut sa evite alta masina si a intrat in el.

Va rog domnul care a vazut sau daca a vazut altcineva sa ma contacteze urgent. Piciorul ii este deja umflat si crash barul este pliat pe motor”, se arată în mesaj.

error: Content is protected !!