Andrei Caramitru: „Sectorul 1 are un buget aproape de 2 ori cât Clujul!!!! Și cu toate astea – este de departe cea mai mizerabila capitala din Europa”

Updated on septembrie 24, 2020 Cu un buget mult mai mic decât al Bucureștiului, dar cu o absorbție de fonduri europene foarte mare, Cluj Napoca a reușit în ultimii ani să devină un oraș de frunte al României.

În schimb, capitala rămâne tot mai în urmă când vine vorba de calitatea vieții.

Andrei Caramitru: „Sectorul 1 are un buget aproape de 2 ori cât Clujul!!!! Și cu toate astea - este de departe cea mai mizerabila capitala din Europa” 1

„Bucureștiul are un buget urias. Peste 2 miliarde de EUR pe an. Aproape cât Milano, peste Budapesta. Doar sectorul 1 are un buget aproape de 2 ori cât Cluj-ul!!!!

Și cu toate astea – este de departe cea mai mizerabila capitala din Europa. Ba mai mult – este cel mai mizerabil oraș de peste 1 milion de oameni din Europa – de departe. Și nu compar cu orașele din Vest, doamne ferește. Compar cu Kiev, cu Belgrad, cu Sofia, cu Istanbul. Uitați-va chiar la Minsk cum arată, la naiba – o țara cu economia pulverizată și cu un Presedinte nebun.

Nu exista oraș cu atâtea case și blocuri in ruină. Cu atâtea gropi. Cu mașini lăsate claie peste grămadă pe trotuare ca nu poți sa mergi pe stradă. Fără zona pietonală in centru unde sa te plimbi. Cu transport in comun împuțit care arata ca in Africa. Fără apă caldă. Cu toate ca avem un buget uriaș!!! Și – deși nu se face nimic – suntem totuși in faliment.

Nu mai sunt bani”, scrie Andrei Caramitru.

Acesta îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot în 27 septembrie.

„Nu cred ca exista loc in care sa se fure mai mult și mai cu nesaț. Asta e centrul hoției, al interlopilor pesediști, al dezastrului total. De asta nu îmi pot imagina ca oamenii de aici (cei mai educați – pe hârtie – din România) sa nu iasă la vot sau sa voteze cu dezastrul actual de primari și administrație. Este imposibil.

Așa ca faceți bine sa va mișcați fundul la vot duminică 20 de minute. Votati-i pe Nicușor și pe ăștia de la PNL si USRPLUS. Sunt foarte ok și oricum alții mai buni și cu șanse nu există. Hai ca se poate. Ca ne-am saturat se ne facem de ras când vin străinii in oraș și sa trăim in mizerie. E prea mult.”

error: Content is protected !!