Schimbare. Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise zilele următoare

Updated on septembrie 23, 2020 Grădinițele și școlile în care nu vor fi secții de votare vor rămâne deschise zilele următoare. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, Roxana Cercel.

Aceasta a precizat că orele trec în online, de joi, numai în cazul unităților școlare care organizează secții de votare.

Schimbare. Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise zilele următoare 1

Potrivit surselor Edupedu.ro, regula se menține în toată țara: grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare nu își suspendă cursurile la finalul săptămânii și începutul săptămânii viitoare, pentru organizarea procesului de votare.

“Doar unitățile școlare care organizează secții de votare își suspendă cursurile de joi până marți. Părinții copiilor din grădinițele și școlile care nu sunt secții îi duc în continuare la grădiniță și la ore, pe același program”, a declarat pentru Edupedu.ro purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar din București (ISMB), Roxana Cercel.

Școlile în care vor fi secții de votare urmează să fie închise trei zile, una inainte si alte doua dupa weekend-ul in care au loc alegerile locale.

Aici urmeaza sa se faca dezinfectia si igienizarea spatiilor, atat inainte, cat si dupa scrutinul care va decide alesii locali din urmatorii 4 ani.

error: Content is protected !!