(Foto/Video) Bucureștiul mai „deștept” decât Clujul. Podul care duce spre nicăieri. „Un pasaj care te plimbă de nicăieri spre nicăieri nu poate duce decât la aglomerație și haos”

Updated on septembrie 22, 2020 Primăria București a inaugurat sâmbătă un pod care nu duce nicăieri. 240 de milioane de lei pentru a încurca traficul. Cobori de pe trei benzi pe pasaj într-o singură bandă care se oprește într-un semafor.  Dacă mai erau persoane care nu credeau că poate pierde Gabriela Firea, acum au confirmarea.
Până la urmă, îl trimitem pe Emil Boc la București, să le arate ce și cum?

Cristian Paun: „Un pasaj care te plimbă de nicăieri spre nicăieri nu poate duce decât la aglomerație și haos.
Sper ca toți cei blocați în trafic pe acest pod neterminat să vină la vot și să sancționeze bairamul pe banii noștri din ultimii ani.

(Foto/Video) Bucureștiul mai „deștept” decât Clujul. Podul care duce spre nicăieri. „Un pasaj care te plimbă de nicăieri spre nicăieri nu poate duce decât la aglomerație și haos” 1

Dacă nu s-ar fi făcut acele firme inutile ale Primăriei și s-ar fi alocat fondul lor de salarii cum trebuie, s-ar fi construit zeci de astfel de poduri către toate direcțiile circulate intens. Până la capăt. Nu dinspre nicăieri către nicăieri.

Primăria din Berlin are circa 200 de angajați. Primăria București a ajuns sub administrația Firea PSD la peste 45.000 de angajați (cifra include toate firmele și regiile primăriei la acest moment).Cu doar 22.000 de angajați mai mult decât are Uniunea Europeană. Îndrăznești să crezi asta?

(Foto/Video) Bucureștiul mai „deștept” decât Clujul. Podul care duce spre nicăieri. „Un pasaj care te plimbă de nicăieri spre nicăieri nu poate duce decât la aglomerație și haos” 2 (Foto/Video) Bucureștiul mai „deștept” decât Clujul. Podul care duce spre nicăieri. „Un pasaj care te plimbă de nicăieri spre nicăieri nu poate duce decât la aglomerație și haos” 3

Las și o poză care să te îndemne la vot cu Ciurel vs 2 poze cu 2 poduri din Berlin! Diferența e dată de 200 – 45.000 angajați! Matematică simplă!
La vot că și acolo contează matematica! Mult!”

G4Media anunță că șoferii care vin de pe Splaiul Independenței au format adevărate cozi, blocându-se într-o bretea cu o singură bandă ce duce spre Șoseaua Virtuții, după cum o demonstrează fotografiile și filmările postate de bucureșteni pe rețelele de socializare.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!