Maria: „Eu m-as muta la Cluj. Vorbesc oamenii cu tine altfel, sunt mai calmi. Nu știu cum sa îți explic”

Updated on septembrie 20, 2020 Clujul este un oraș magnet care atrage tinerii. Multe lucruri frumoase se întâmplă aici. Merită să veniți.

Pe Facebook, Maria C. a scris: „E foarte frumos la Cluj, eu am fost un weekend acolo si e altfel. Vorbesc oamenii cu tine altfel, sunt mai calmi. Nu stiu cum sa iti explic. Eu m-as muta la Cluj”

Maria: „Eu m-as muta la Cluj. Vorbesc oamenii cu tine altfel, sunt mai calmi. Nu știu cum sa îți explic” 1

Antoniu Bumb: „A emis Recorderul un podcast despre Cluj, așa, înainte de alegeri. Simpăticuț, cu oameni pe care-i știm, că de aia trăim într-o metropolă cu atmosferă de uliță de sat, să ne știm între noi. Merită audiat până la final pentru concluzia reporteriței, surprinzătoare, pentru mine.

Clujul rămâne un oras al marilor distanțe dntre oameni. De clujeni te apropii greu, și nu o să știi niciodată dacă politețea lor înseamnă și încredere. O autoironie locală spune că, odată ajuns aici, trebuie să treacă ani și ani până să fii primit în casa unui clujean getbeget.”
Pe bune?

Recorder: Dacă Iașul crește și Timișoara vrea mai mult și mai mult, Clujul e deja departe. Are orgoliul orașelor care cuceresc, deopotrivă, teritorii și oameni. În ultimii ani, visul de a emigra al multor tineri români trece mai întâi prin Cluj. 10.000 dintre cei care se hotărăsc să plece de acasă se stabilesc aici, în fiecare an.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!